Erhverv

Atlas Security tilbyder runderingsvagter til både små og store virksomheder. Vores certificerede vagter går faste eller fleksible runderinger, hvor de undersøger om alt er, som det skal være. For at forhindre eller opdage kriminel aktivitet, men også at sikre, at lyset er slukket, alle vinduer er lukkede etc.

Atlas Security har døgnbemandet fysiske baser i København og Nordsjælland, samt en flåde af moderne og synlige vagtbiler. Derfor kan vi reagere hurtigt ved alarm og skadestilfælde og dermed ofte minimere de kedelige omkostninger, der ofte er forbundet med utilsigtede skader og sikkerhedsbrud.

Vores professionelle vagter er trænet til at pågribe eller tilbageholde indbrudstyve/ uønskede gæster.
Du skal vide, at der er nogen, du altid kan ringe til og som rykker ud til dig, hvis situationen kræver det.

Det er det, som er med til at give dig trygheden tilbage.

Fordele

 • Jeres virksomhed sikres mod ubudne gæster
 • I får hurtig udrykning ved alarm
 • I kan sikre virksomhedens varelager eller vidensbase med højteknologisk overvågning og adgangskontrol i kombination med markedets mest erfarne og certificerede vagter
 • I får løst problemer med uønskede personer eller konflikter ifm. udøvelsen af jeres virksomhed
Kontakt os nu!

Atlas Security tilbyder opsætning af en række alarmer og professionel videoovervågning i din butik eller i din virksomhed. Vi benytter kun markedets bedste og mest pålidelige systemer, som både er nemme at bruge, og som giver de bedste resultater. Eksempelvis skal overvågningskameraet kunne optage i mørke i høj kvalitet, så man kan bruge optagelserne i forbindelse med opklaring og efterforskning ved uautoriseret adgang og indbrud.

Vores folk er eksperter i at sætte videokameraer op, så de dækker alle vinkler, vejr- og lysforhold. Og vi sørger også for at vedligeholde systemet, så det virker, når det skal. Det er det, der skaber trygheden.

Vi rådgiver ligeledes omkring forholdene i tv-overvågningsloven samt EU's persondataforordning, således lovgivningen overholdes hånd i hånd med en effektiv løsning med den rette præventive effekt.

Fordele

 • I sikrer virksomheden mod ubudne gæster
 • I får et detaljeret overblik over, hvem der har deres gang i virksomheden
 • I får nedbragt antallet af gentagende tyverier, hærværk og indbrud
 • I får sikret et værdifuldt varelager mod indbrud og ubudne gæster
Kontakt os nu!

Atlas Security tilbyder adgangskontrol, populært kaldet ADK, og låseservice til alle typer af private såvel som offentlige virksomheder og institutioner. I stedet for en traditionel nøgle får I og jeres ansatte et digitalt adgangskort. På den måde sikrer du, at der altid er kontrol over, hvem der færdes i virksomheden og hvornår.

Vi er eksperter i at finde lige netop det system, der passer til jer. Vi installerer og vedligeholder det hele og sørger for at uddanne jer i at bruge systemet. Vi benytter kun gennemprøvede systemer, så vi ved, at det virker, når det skal. Det handler om tryghed.

Fordele

 • I får nedbragt jeres risiko for svind samt tab af viden og materiel
 • I får styr på gamle nøgler og usikre arbejdsgange
 • I får mulighed for at begrænse adgange til kontorer, lager og produktion
 • I får mulighed for tids- og rollebestemt adgang
Kontakt os nu!

Atlas Security tilbyder sikring og sikkerhed på byggepladser. Hvert år bliver der stjålet stadigt flere byggematerialer for store millionbeløb i både materialer og spildtid rundt omkring på danske byggepladser. Penge, som hurtigt kan tjenes ind igen ved at hyre et professionelt vagtselskab.

Vi bygger en perimetersikkerhed op omkring byggepladsen og installerer kontrolzoner og overvågning, således hverken håndværkere eller udefrakommende kan stjæle fra din byggeplads og dermed forsinke og fordyre byggeriet unødigt.

Fordele

 • I får en komplet sikring af jeres byggeplads 24/7
 • I får adgang til nyeste overvågnings- og sikkerhedsudstyr
 • I får styring og kontrol med hvem, der kommer og går på jeres byggeplads
 • I mindsker risikoen for forsinkede projekter grundet mistet materiel, maskiner og værktøj
Kontakt os nu!

FÅ ET TILBUD PÅ EN PRIVATALARM

Ønsker du et tilbud på privatalarm til dit hjem? Indtast dit telefonnummer nedenfor.

VORES MISSION

Vores mission er at give erhvervs- drivende og private trygheden tilbage. Atlas Security er en virksomhed skabt i fællesskab af et af de veletablerede sikkerhedsfirmaer og et af de største og mest erfarne og respektable privatejede ejendomsselskaber i Danmark. Vores ønske om at kunne levere de bedst mulige løsninger til at skabe en tryg og sikker hverdag.