Om os

Bag om virksomheden

BAGGRUND

Vores vision er at give erhvervsdrivende og private trygheden tilbage.

Atlas Security er en virksomhed skabt i fællesskab af et veletableret sikkerhedsfirma og et af de største og mest erfarne og respekterede privatejede ejendomsselskaber i Danmark. Vores ønske er at kunne levere de bedst mulige løsninger til at skabe en tryg og sikker hverdag for vores kunder.

LOGO

I den græske mytologi bærer Titanen Atlas himmelkuglen på sine skuldre. Titanen er modellen til M. Goldschmidt koncernens logo, som har fulgt Mikael Goldschmidt, siden han i 1979 startede egen virksomhed. Den er et symbol på koncernens fortsatte værdigrundlag: Styrken, Viljen og Evnen til at løfte enhver opgave, vi påtager os, og derfor et naturligt valg, når det kommer til at skabe sikkerhed og give vores kunder trygheden tilbage.

FÅ ET TILBUD PÅ EN PRIVATALARM

Ønsker du et tilbud på privatalarm til dit hjem? Indtast dit telefonnummer nedenfor.

VORES MISSION

Vores mission er at give erhvervs- drivende og private trygheden tilbage. Atlas Security er en virksomhed skabt i fællesskab af et af de veletablerede sikkerhedsfirmaer og et af de største og mest erfarne og respektable privatejede ejendomsselskaber i Danmark. Vores ønske om at kunne levere de bedst mulige løsninger til at skabe en tryg og sikker hverdag.