Privat

Atlas Security tilbyder tyverialarmer, runderingsvagt og skræddersyede sikkerheds- og overvågningsløsninger i dit hjem. Vores godkendte vagter tjekker efter aftale, om alt er, som det skal være. Det gælder naturligvis præventivt at sikre mod kriminel aktivitet – men også om at sikre, at lyset er slukket, alle vinduer er lukkede for dermed at begrænse og forhindre vand-, brand- og stormskader med videre.

Med døgnbemandede fysiske baser i både København og Nordsjælland, samt en moderne bilflåde af vagtbiler, kan vi reagere hurtigt ved alarm og rykke ud på meget kort tid.

Du skal vide, at der er nogen, du altid kan ringe til og som rykker ud til dig, hvis situationen kræver det.

Det er det, som er med til at give dig trygheden tilbage.

Fordele

 • I får familiens tryghed tilbage
 • I får fast opsyn med jeres bolig eller sommerhus
 • I får markedets mest erfarne vagter med hurtig reaktionstid
 • I får sikret jeres hjem i tilfælde af stor rejseaktivitet
Kontakt os nu!

Atlas Security tilbyder opsætning af alarmer og videoovervågning til private. Vi benytter kun markedets bedste systemer, som både er nemme at bruge og som giver de bedste resultater. Eksempelvis skal overvågningskameraet kunne optage i mørke, så man kan se tyven.  

Vi sørger for at sætte systemet op, så det fungerer og er nemt at betjene og tilgå på alle tider af døgnet. Vores folk er eksperter i at sætte videokameraer op – så de dækker alle vinkler og er monteret med mindst mulig visuel gene. Vi sørger ligeledes for at vedligeholde systemet, så det virker, når det skal. På den måde kan I altid sove trygt om natten.

 

Fordele

 • I får en let betjent og effektiv tyverialarm
 • I får kort reaktionstid, hvis alarmen går
 • I får videoovervågning med nem og enkel betjening via jeres smartphones
 • I kan se, hvad der sker i jeres hjem på alle tider af døgnet
Kontakt os nu!

Atlas Security tilbyder installation af professionelle patenterede låsesystemer til private. Vi hjælper dig med at finde det låsesystem, som giver dit hjem den optimale mekaniske sikkerhed, og benytter altid højeste standard af sikkerhedsnøgle og elektroniske alarmpaneler. Samtidig sikrer vi løbende, at dine låse fungerer, som de skal. Det er det, der skaber trygheden.

Vi er desuden leverandører af godkendte sikkerhedsdøre og vinduer samt panik/sikringsrum og kan stå for etableringen fra A til Z både i hjemmet og sommerhuset. Vi benytter altid certificerede løsninger efter godkendte standarder, som giver dig garanti for en løsning af højeste kvalitet.

Fordele

 • I får løst selv de mest særlige og krævende krav til sikkerhed i jeres bolig
 • I får sikret særligt værdifuldt indbo via markedets mest sikre boksdøre
 • I kan få monteret markedets bedste sikkerhedsdøre og vinduer
 • I kan få etableret sikkerhedsrum samt en række individuelle løsninger skræddersyet til netop jer
Kontakt os nu!

Atlas Security tilbyder en række særlige tyverisikringer til dig, som har ekstra meget at passe på eller særlige behov. 

Personlig sikkerhed er afgørende for en tryg og god hverdag. Vi tilbyder en række skræddersyede løsninger omkring personbeskyttelse - på individ og familieniveau. 

Det kan være fast eller i perioder grundet en konkret trussel - vores løsninger tager udgangspunkt i en risikoanalyse samt samtale og møder med vores erfarne sikkerhedskonsulenter. 

 

 

Fordele

 • I får opfyldt de behov, som almindelige vagt- og alarmvirksomheder ikke kan håndtere
 • I får håndteret jeres personlige sikkerhed og beskyttelse i dagligdagen
 • I får håndteret en ændret sikkerhedssituation, som kræver en særlig indsats
 • I får døgnovervågede overfaldsalarmer
Kontakt os nu!

FÅ ET TILBUD PÅ EN PRIVATALARM

Ønsker du et tilbud på privatalarm til dit hjem? Indtast dit telefonnummer nedenfor.

VORES MISSION

Vores mission er at give erhvervs- drivende og private trygheden tilbage. Atlas Security er en virksomhed skabt i fællesskab af et af de veletablerede sikkerhedsfirmaer og et af de største og mest erfarne og respektable privatejede ejendomsselskaber i Danmark. Vores ønske om at kunne levere de bedst mulige løsninger til at skabe en tryg og sikker hverdag.